Global operatörden Türkiye atağı: AloTurka

Global operatörden Türkiye atağı: AloTurka

Vakıf Katılım

Dünya çapında 22 ülkede 16 milyondan fazla kullanıcıya hizmet veren mobil sanal ağ operatörü Lyca Mobile, Türkiye’de ve Almanya'da kullanılabilecek paketler hazırladı. “AloTurka” adı verilen paketler, kontrat gerektirmiyor ve Türkiye'deki roaming (dolaşım) sorununu ortadan kaldırıyor.

Lyca Mobile, ön ödemeli SIM planları ile biliniyor. Uygun fiyatlı seçenekleri sebebiyle mobil kullanıcıların tercih ettiği global operatör, Türkiye'de roaming (dolaşım) sorununu ortadan kaldıran “AloTurka” paketlerini piyasaya sürdü. Kontrat gerektirmeyen AloTurka paketleri, hiçbir ek ücret ödemeden telefon hattını Almanya'da gibi Türkiye'de kullanım imkanı veriyor.

Tek SIM tek tarife

"Tek sim tek tarife. Hem Almanya hem Türkiye." sloganıyla sunulan AloTurka paketleri, internet ve sınırsız Almanya görüşmelerinin yanı sıra Türkiye aramalarında kullanılabilecek ekstra dakikalar da içeriyor. Böylece Almanya-Türkiye veya Türkiye-Almanya aramaları rahatlıkla yapılabiliyor. Türkiye paketlerinde dakikaların yanında internet kullanılabiliyor.

Gurbetçilere avantajlı paketler

Lyca Mobile’in AloTurka paketleri, Avrupa’da yaşayan gurbetçilere benzersiz fırsatlar sunuyor. Özellikle bayram ve yaz tatili gibi vesilelerle Türkiye'ye gelen gurbetçiler Avrupa’da kullandıkları mobil paketi Türkiye’de de avantajlı fiyatlarla kullanabiliyor. Bu sebeple Lyca Mobile AloTurka paketlerinin gurbetçilerin arasında favori olması bekleniyor. AloTurka ile Türkiye'de ikinci bir SIM kart almaya gerek kalmıyor. Paketler, Avrupa Birliği (AB) B ülkelerinde hiçbir ek ücret ödemeden kullanılabiliyor. Her bütçeye uygun ödeme seçenekleri ile piyasaya sunulan AloTurka paketleri, özellikle Almanya'da yaşayan Türk toplumu arasında ilgiyle karşılanıyor.

Her ihtiyaca uygun AloTurka Almanya paketleri

Lyca Mobile’in AlaTurka paketlerinde üç farklı avantajlı seçenek sunuluyor. Paketler,  Lyca web sitesinden ya da bayiliklerinden alınabiliyor. Kullanıcılar sadece SIM kart alarak, en uygun paketi seçebiliyor. Türkiye ve AB ülkelerinde kullanılabilen yeni AloTurka paketleri arasında en avantajlı paketlerden biri olan AloTurka L Paketi, kullanıcılara Türkiye ve AB'de roaming kullanımının da dahil olmasının yanı sıra Türkiye ve AB mobil hatlara 150 dakika konuşma imkanı veriyor. Hem Almanya içi numaraları hem de Türkiye’deki sabit hatları sınırsız arama imkanı yanında, ek olarak 20 GB internet kullanımı da pakette bulunuyor. AloTurka L Paketi, 24.99 avroluk ücreti ile piyasadaki en avantajlı paketlerin başında geliyor.

Ön ödemeli mobil arama pazarında liderliğini koruyor

Lyca Mobile, 2006 yılından bu yana 22 ülkede 16 milyondan fazla kullanıcıya hizmet veriyor. Dünya çapında her iki saniyede yeni bir müşterinin katıldığı operatör, uluslararası ön ödemeli mobil arama pazarında liderliğini koruyor. Dünyanın en büyük mobil sanal ağ operatörü olan Lyca Mobile, geniş erişim ağı, müşteri hizmetlerine odaklanması ve yenilikçi iş stratejisi ile rakiplerinden öne çıkıyor. Avrupa nüfusuna diğer tüm operatörlerden daha fazla ulaşan Lyca Mobile; Avusturya, Belçika, Danimarka, Fransa, Almanya, İrlanda, İtalya, Makedonya, Hollanda, Norveç, Polonya, Portekiz, Romanya, İspanya, İsveç, İsviçre, İngiltere, Tunus, Uganda, Güney Afrika, ABD ve Avustralya'da hizmet veriyor.

Hibya Haber Ajansı