AFSİAD, Sayın ile devam etti

AFSİAD, Sayın ile devam etti

Vakıf Katılım

AFYONKARAHİSAR - 15.01.2023 - HİBYA - Afyonkarahisar Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (AFSİAD) 22. Olağan Genel Kurulu yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen genel kurulda mevcut başkan Kadir Sayın tekrar seçilerek güven tazeledi.

Akrones Termal Otel'de yapılan ve AFSİAD Üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği AFSİAD 22.Olağan Genel Kurulu'nun Divan Kurulu Başkanlığını Rifat Tekbaş, Divan Kurulu Üyeliklerini Gönül Ar Güngör ve Yücel Albay yaptı. Genel Kurul, Divan heyetinin teşekkülü sonrası Kadir Sayın’ın Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüttüğü, 2020-2023 yılları arasında yapılan faaliyetleri kapsayan video sunumu ile devam etti.

Başkan Sayın, "Pandemi döneminde tamamlayamadığımız, yapamadığımız projelerimiz vardı. Bu projelerimizi önümüzdeki dönemde hep beraber başaracağız. Bizlerin başarısı sizlerin desteğiyle oluyor. Sizden ricamız bizleri ateşleyin. Bizlere yurt dışına gidelim, URGE'ler, ARGE'ler yapalım deyin, yönetim olarak her birimiz bu noktada hazırız. Bizlere yol gösterin. Bu emaneti yönetim olarak en güzeliyle, en iyi şekilde ileriye dönük pozisyonda teslim etmek adına mücadele ediyoruz. Çok sağ olun." ifadelerini kullandı.


Hibya Haber Ajansı