Lineage 2: Revolution’da yeni bölgeler ve modlar açılıyor

Lineage 2: Revolution’da yeni bölgeler ve modlar açılıyor

Vakıf Katılım

Netmarble’ın MMORPG oyunu Lineage 2: Revolution, son güncellemsiyle bilikte oyuncuların daha da güçlendiği ve diğer kahramanlara karşı yeteneklerini test edebileceği yeni bölgeleri oyuna ekledi. Bugün itibariyle Innadril Kıyısı ve Umutsuz adaları içeren Innadril bölgesi, oyunculara açıldı.

Yeni görevler ve canavar çeşitliliği nedeniyle de oyuncuların ulaşabileceği maksimum seviye 440’tan 480’e yükseltildi. Ayrıca, Mana Taşları’nın ekipmana işlenip ek değerler ve gelişmiş yeteneklerin olduğu UR aksesuarlar için “Kudretlenme Sistemi” eklendi. Magnadin bölgesinde yapılan EDM Festivali’yle şehrin eşsiz ve heyecanlı değişimini tanıtıyor. Magnadin tüm oyuncuların eğlenebileceği çeşitli etkinliklerin olduğu, ışıl ışıl bir yere dönüştürüldü.

Lineage 2: Revolution, mobil cihazlara en üst kalite görseller, devasa bir açık dünya ve geniş çaplı PvP getiriyor. Unreal motoruyla güçlendirilmiş oyun, çarpıcı görseller ve tek ekranda 200’e kadar oyuncunun görülebileceği geniş çaplı açık dünya savaşı içeriyor. Dünya çapında milyonlarca kullanıcıya ulaşan ve göz kamaştırıcı bir performans sunan Lineage 2: Revolution oyun deneyimini üst seviyeye çıkarıyor.


Lineage 2: Revolution ile alakalı daha fazla bilgi için oyunun bilgi web sitesi http://l2.netmarble.com/en) ve resmi Facebook sayfasını (https://www.facebook.com/OfficialL2Revolution/) ziyaret edin.