Çaykur Rizespor:

Çaykur Rizespor: "Haldun Domaç'ın, Çaykur Rizespor camiasından özür dilemesini bekliyoruz"

Vakıf Katılım

Çaykur Rizespor Kulübü'nden 19 Ocak Perşembe günü oynanan Ziraat Türkiye Kupası Fenerbahçe - Çaykur Rizespor maçı yayınında yorumcu olarak görev yapan Haldun Domaç'ın söylediği söz hakkında açıklama yapıldı.

Kulüp'ten yapılan açıklama şu şekilde:

"19 Ocak 2023 Perşembe günü saat 20.30’da başlayan, Fenerbahçe - Çaykur Rizespor karşılaşması naklen yayınında yorumcu olarak görev yapan kalemi ve kelamı paslı şahıs çirkin yorumlarıyla, 70 yaşında bir çınar olan camiamıza büyük saygısızlık yapmıştır.

Türk futboluna önemli katkılar sunan, sportif ve sosyal projelerle toplumsal sorumluluk anlayışını her daim önde tutan Çaykur Rizespor Kulübünü ucuz yorum ve benzetmelerle karalamak tek kelimeyle hadsizliktir. Ne zaman ve nasıl oluştuğunu bilmediğimiz Rizespor travması malum şahsı trajikomik davranışlara sürüklemiştir. Zikzaklarla dolu geçmişe sahip zihniyetin bu tip tutum ve davranışları nifak tohumu dışında başka hiçbir anlam taşımamaktadır.

Hadsiz bir saygısızlığa imza atan Haldun Domaç'ın acilen Çaykur Rizespor camiasından özür dilemesini bekliyoruz. Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur."

Hibya Haber Ajansı