Sevgilim İstanbul fotoğraf yarışması başladı

Sevgilim İstanbul fotoğraf yarışması başladı

Vakıf Katılım

Sevgilim İstanbul fotoğraf yarışması; Foton, TCL ve İBB destekleri ile gerçekleştiriliyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kültür Daire Başkanlığı, Turizm Şube Müdürlüğü ile Visit İstanbul için gerçekleştirilen, Foton (Fotoğraf Organizasyonları Derneği) tarafından organize edilen ve akıllı telefon, tablet, akıllı saat, kulaklık gibi farklı teknoloji gruplarında ürünler sunan dünyanın önde gelen teknoloji şirketlerinden TCL Communication’ın sponsor olduğu Sevgilim İstanbul fotoğraf yarışması başladı. Coşkun Aral, Mustafa Seven, Ebru Ceylan, Mehmet Turgut ve Tolga Volkan Aslan’ın seçici kurul olarak yer aldığı yarışmada kazananlar TCL ürünleriyle ödüllendirilecek. Ücretsiz katılım ile gerçekleştirilen ve bir kişinin en fazla 5 fotoğraf yükleyebileceği yarışmada, Dijital-Analog fotoğraf makinesi ile katılımlar Genel Kategoride, Cep Telefonu ve Tablet ile katılanlar Sosyal Medya kategorisinde değerlendiriliyor.

Özgün ve yenilikçi fotoğrafların ortaya çıkarılmasına güçlü katkı sağlayan yarışmanın yarattığı motivasyon ile fotoğrafçılığa olan ilginin artırılması planlanıyor. Yarışmanın son katılım tarihi ise 10 Şubat 2023.

Yarışmanın her aşaması ödül niteliğinde

Yarışmanın ana teması ve ilham kaynağı olarak İstanbul seçildi. Başvuran fotoğrafçılar, yarışmanın her aşamasında, ödül niteliği taşıyan ve mesleki yaşamları için kazanım sağlayabilecekleri referans değeri olan bir yarışmaya katılma ve ödüller kazanma şansı yakalıyor.

Hibya Haber Ajansı