Yükselen sipariş trendi, gıda sektörünün dinamosu olacak

Yükselen sipariş trendi, gıda sektörünün dinamosu olacak

Vakıf Katılım

Covit 19 sürecinde öncülük yaparak bu zorlu süreçte dahi 2 mağaza daha açarak ekonomiye can katan, istihdam yaratan Bay Bread Kurucusu Serdar Yalçınkaya bu akşam Favori Lezzetler TV’nin Gastro Sohbetler Programında konuk oluyor. Özlem Mekik ve Tuncay Tapar moderatörlüğünde gerçekleşecek canlı yayında Yalçınkaya, marka ile ilgili merak edilen soruları cevaplayacak.

Covid-19 salgının yarattığı “talep çöküşü”nden etkilenen sektörlerin başında yer alan gastronomi sektörü, azalan talep açığının, ev tüketiminde ve yeme-içme siparişindeki artış ile kapatılacağı düşünülüyor.

Evde Artan Tüketim ve Yükselen Sipariş Trendi, Gıda Sektörünün Dinamosu Olacak.

Türkiye ekonomide ve sosyal hayatta “yeni normal” döneme geçiş hazırlıklarını hızla sürdürürken, ülkemiz de önemli bir ekonomik hacme sahip yeme-içme sektörü ise, yeni döneme ilişkin hazırlıklarına devam ediyor.

Türkiye’nin “yeni normal” koşulları göz önüne alındığında, sektörün ivme kazanmasının 2021 yılını bulacağını belirtiliyor.

Favori Lezzetler yeni dönemde de markalarımızın alacağı tedbirleri, izleyeceği yol haritasını sizlerle paylaşıyor olacak.

Favori Lezzetler You tube canlı yayınında bu akşam yeni nesil fırıncılık modeliyle istihdam da yaratan Bay Bread Kurucusu Serdar Yalçınkaya konuk olacak.

Programda markayı daha da yakından tanımanız için Covid 19 sürecindeki çalışmaları, yaptığı yatırımlar özellikle bu dönemde açtığı mağazalarla istihdam yaratıp ekonomiye can vermesi, yeni yatırım hedefleri, birikimlerini kattığı uzmanlıkla hijyen, kalite ve teknololojide yakaladığı ivme başlıca konular olacak.

Hibya Haber Ajansı