Türk mikromobilite şirketine uluslararası ödül

Türk mikromobilite şirketine uluslararası ödül

Vakıf Katılım

Türk mikromobilite girişimi BinBin, Micromobility World organizasyonu tarafından global çapta sektörünün en prestijli kabul edilen etkinliği Riders Choice Awards’ta “En İyi Operatör” ödülüne layık görüldü.

BinBin, Micromobility World organizasyonu tarafından bu yıl ilki gerçekleştirilen ve ulaşım dünyasının geleceğini temsil eden mikromobilite alanında en prestijli ödül olarak kabul edilen dünyanın alanında en iyilerini belirleyen Rider’s Choice Awards’ta 24 kategoride ödüller sahiplerini buldu. Tüm dünyada on binlerce mikromobilite kullanıcısının oyları ve özel jüri değerlendirmesiyle en iyilerin belirlendiği organizasyonda uluslararası 10 finalist arasından BinBin, “En İyi Operatör” ödülünü aldı.

"Hizmetlerimizi geliştirmeye devam edeceğiz”

BinBin CEO’su Kadir Abdik, ödüle ilişkin değerlendirmesinde, şu ifadeleri kullandı:

"Ulaşımda hep birlikte büyük dönüşüme şahitlik ediyoruz. Mikromobilite, bugün tüm dünyada çevreye, topluma, pratik ve sürdürülebilir bir yaşama katkılarıyla büyümeye devam ediyor. Üç yıl önce 20 scooter ile çıktığımız bu yolcukta bugün 5 ülkede 21 şehirde hizmet veren bir şirket haline geldik. Kullanıcılarımızın tercihine göre en iyi operatör olarak ödüllendirilmek bizi daha fazlasını yapmaya, daha iyisini yapmaya teşvik ediyor. Uluslararası çapta dünyanın pek çok yerinden binlerce kullanıcının oylamasıyla böyle saygıdeğer bir ödülün sahibi olmak bizler için gurur verici. Bize oy veren herkese ve ayrıca milyonlarca sürücümüze teşekkür ediyoruz. Onlara daha da iyi seyahat deneyimleri sunmak amacıyla hizmetlerimizi geliştirmek için daha çok çalışmaya devam edeceğiz."

Hibya Haber Ajansı