Esenyurt’taki 100’üncü yıl kutlamalarında Ceza sahne aldı

Esenyurt’taki 100’üncü yıl kutlamalarında Ceza sahne aldı

Vakıf Katılım

Esenyurt Belediyesi, Büyük Taarruz’un 100'üncü yılı kutlamaları çerçevesinde rap sanatçısı Ceza’yı Esenyurtlularla buluşturdu.

Binlerce vatandaşın katıldığı konserde unutulmaz anlar yaşandı.

Esenyurt Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları çerçevesinde Rap Sanatçısı Ceza, Esenyurt Cumhuriyet Meydanı'nda konser verdi. CHP Esenyurt İlçe Başkanı Hüseyin Ergin, belediye başkan yardımcıları ve belediye meclis üyelerinin de katıldığı konserde Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt sanatçıya çiçek takdim etti.

“Birlik ve beraberliği Esenyurt’tan başlatalım”

Sahnede Esenyurtlulara seslenen Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Büyük Taarruz’un önemini vurgulayarak birlik ve beraberlik çağrısında bulundu. Başkan Bozkurt, “Atatürk’ün komite ettiği Büyük Taarruz’un 100’üncü yılını kutluyoruz. Bu ülkenin birliğini ve beraberliğini sağlamak için de bu ülkede kim yaşıyorsa el ele tutuşmamız lazım. Bunun başlangıcını Esenyurt’tan yapalım mı? Esenyurtlu olmak ayrıcalıktır. Türkiye Cumhuriyeti Devleti vatandaşı olmak ayrıcalıktır. Bunu, insan olduğumuzu unutmadan yaşadığımız sürece böylece kabul edebiliriz. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere canlarını ortaya koyan bütün silah arkadaşlarını rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum.” ifadesinde bulundu.

Ceza: “Dünyanın en güzel manzarasına bakıyorum”

Meydanda kendisini izleyen binlerce vatandaşa seslenirken, “Dünyanın en güzel manzarasına bakıyorum” diyen rap sanatçısı Ceza şöyle konuştu: “Bu vesileyle burada olmaktan ve bu özel günü sizinle paylaşmaktan gerçekten şeref duydum. Bizler burada birer elçiyiz, gurbetçiyiz ama sizler Ata’mızın bize hediye ettiği bu Cumhuriyet’in yılmaz bekçileri olacaksınız. Sizlere güveniyorum ve sizleri çok seviyorum.”

"Bu gece çok eğlendik"

Konserde doyasıya eğlenen Esenyurtlular, Ceza’nın ilk kez Esenyurt’ta sahne almasını sağlayan Başkan Bozkurt’a teşekkür etti. “8 yaşından beri Ceza dinliyorum” diyen Doğukan Tekin, “Konserine hep gitmek istiyordum ama pahalı olduğu için gidemiyordum. Başkanımız sağ olsun halletti. Çok güzeldi” diye konuştu. Konsere katılan Nazlı Demir ise “Konser çok iyi geçti. Eskiden Esenyurt’ta böyle konserler olmuyordu. Yeni olunca daha iyi olmaya başladı. Bu gece çok eğlendik” ifadelerini kullandı.

Hibya Haber Ajansı