Aksa Elektrik “Senin Enerjin Senin Resmin” yarışmasının sonuçlarını açıkladı

Aksa Elektrik “Senin Enerjin Senin Resmin” yarışmasının sonuçlarını açıkladı

Vakıf Katılım

Aksa Elektrik’in geçtiğimiz yıl başlattığı ve bu yıl Covid-19 salgını sebebiyle sosyal medya üzerinden gerçekleştirdiği “Senin Enerjin, Senin Resmin” yarışmasının sonuçları açıklandı.Bu yıl çocukların gelecekle ilgili umutlarını ve hayallerini resmetmelerini sağlamak amacıyla “Gelecek Güzel Günler” temasıyla gerçekleştirilen yarışmaya, yüzlerce çocuk çizdikleri resimleri Aksa Elektrik’in Instagram ve Facebook sayfalarına göndererek başvuru yaptı.

 

Aksa Elektrik, dünyayı ve Türkiye’yi etkisi altına alan Covid-19 salgınına yönelik alınan önlemler kapsamında eğitim ve öğretim hayatına evde devam eden 10-13 yaş rasındaki çocukları düşünerek, bu yıl sosyal medya hesaplarından dijital olarak düzenlediği “Senin Enerjin Senin Resmin” adlı resim yarışmasının sonuçlarını açıkladı.

 

Bu yıl ikincisi düzenlenen yarışmada “Gelecek Güzel Günler” temasıyla çocuklar gelecekle ilgili umutlarını ve hayallerini resmetti. Aksa Elektrik’in resmi Instagram ve Facebook hesapları üzerinden duyurulan yarışmaya Türkiye’nin her yerinden yüzlerce çocuk çizdiği resimlerle katılım gösterdi.

 

8 Haziran Pazartesi günü açıklanan yarışmanın birincisi 12 yaşındaki Muhammed Emir Aysan olurken, 13 yaşındaki İpek Burcu Ünal ikinci ve 10 yaşındaki Mehmet Çınar Korkut ise üçüncü oldu. Resim yarışmasının birincisi dizüstü bilgisayar, ikincisi tablet, üçüncüsü ise dijital saat kazandı.

 

Ayrıca, yarışmaya katılan ve resimleri beğenilen 12 çocuk da mansiyon ödülü olarak kırtasiye masrafları için 250’TL’lik hediye çeki kazandı.


Hibya Haber Ajansı