SAS Global Forum 2020, yeniliklere ilham kaynağı olacak

SAS Global Forum 2020, yeniliklere ilham kaynağı olacak

Vakıf Katılım

Dünyaca ünlü, optimist ve yazar Simon Sinek’in konuşma yapacağı sanal etkinlikte SAS yöneticileri, iş ortakları ve müşterileri salgına karşı müdahalede, ekonomik toparlanmada ve geleceğin yeniden tasarlanmasında analitiğin artan rolünü gözler önüne serecek

 

Analitik çalışmaları COVID-19’a karşı mücadelede yol gösterici rol oynarken SAS, 16 Haziran’da SAS Global Forum 2020’yi ilk kez dijital ortamda düzenleyecek. Türkiye saatiyle 18.00’de başlayacak ve daha sonra da izlenebilecek olan dokuz saatlik etkinlikte birçok farklı fikir önderi yer alacak. Katılımcılar analitik yenilikler ve sektör analizlerinin yanı sıra belirsizlik, değişim ve duraklama döneminde yol gösterecek araç ve yöntemler üzerinde konuşacak. Katılımın ücretsiz olacağı canlı etkinlik için kayıtlar başladı.

 

Bağlanın, iş birliği yapın ve paylaşın

Bugüne kadarki en kapsamlı sanal konferans gündemini oluşturan şirket, katılımcıları SAS, müşteri, iş ortağı ve yönetici oturumlarından oluşan bir sanal deneyimle kendi etkinliklerini oluşturmaya davet ediyor. Bu oturumlarda gösterimler, ana sahnede geleneksel konuşmalar ve SAS eğitim fırsatları yer alıyor. Bunların tümü internet üzerinden son derece kolay bir şekilde erişilebilecek biçimde sunulacak.

 

SAS ile bağlantı: Katılımcılar; Cleveland Clinic ve Georgia-Pacific gibi müşterilerin SAS deneyimlerini öğrenebilecek ve SAS’ın eğitim ve “Data for Good” girişimleri hakkında bilgi edinebilecek.

Yöneticilerle bağlantı: Şirket yöneticileri The Economist Intelligence Unit Yönetici Editörü ve Ticaret ve Küreselleşme Baş Editörü Chris Clague’nin analizlerinin yanı sıra analitik dünyasında yeniliklere imza atan kişilerin salgın sonrası toparlanmaya odaklanan konuşmalarını dinleyebilecek.

Kullanıcılarla bağlantı: SAS; kullanım senaryoları, araçlar, kaynaklar ve eğitimler hakkında kullanıcı odaklı çok daha fazla oturuma ev sahipliği yapacak.

İş ortaklarıyla bağlantı: SAS yöneticileri ve Deloitte Canada gibi iş ortakları, belirli başarı hikayeleri ve öncü fikirler hakkında derinlemesine bilgiler verecek.

 

Önde gelen konuşmacılar

Optimist ve vizyoner bakış açısıyla dikkat çeken dünyaca ünlü yazar Simon Sinek, çok satan kitabı The Infinite Game üzerine yapacağı konuşmayla katılımcılara ilham kaynağı olacak. Simon Sinek konuşmasında, liderlerin “sonsuz oyunun” vazgeçilmez kurallarını uygulayarak rakiplerini nasıl geride bırakabileceğini anlatacak.

 

Etkinlikte ayrıca SAS Kurucusu ve CEO’su Jim Goodnight, COO ve CTO Oliver Schabenberger ve Ar-Ge ile Mühendislikten Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Bryan Harris de bulutta, sınırda ve yapay zeka ile veri analizinin geleceğini ele alacak.

 

Öğrenmek ve eğlenmek için etkileşimli bir deneyim

İnteraktif bir etkinlik ortamını dijital bir şekilde sunacak olan “The Quad”da katılımcılar SAS teknolojilerini deneme fırsatı bulacak ve SAS uzmanlarına ulaşabilecek. Katılımcılar ayrıca gösterimlere ve sunumlara katılabilecek, teknoloji ve hizmetler hakkında bilgi edinebilecek ve Türkiye saati ile 19.30 – 03.00 arasında sanal stantlardaki “uzmanlara sorun” etkinliklerine dahil olabilecek.

 

İddialı keşiflerin paylaşılacağı ve yeniliklerin önünün açılacağı bu sanal deneyimde katılımcıları gün içinde etkinliklere katılmaya teşvik eden çeşitli oyunlar da yer alacak.

 

Takviminize ekleyin ve internet üzerinden kaydınızı tamamlayın

16 Haziran’da gerçekleşecek etkinlik için kayıtlar açıldı. Etkinlik programı, raporlar ve daha önceden yayınlanmış oturumlar için Sanal SAS Global Forum 2020 web sitesini ziyaret edin.

Sosyal medya üzerinden güncel bilgileri takip edin ve sohbete katılın:

•Twitter: @SASsoftware, @SASTurkey hesaplarımızı ve #SASGF etiketini takip edin.

•Instagram: @SASsoftware, @sas_turkey hesaplarımızı ve #SASGF etiketini takip edin.

•Facebook: SAS Software, SAS Turkey ve SAS Users Group sayfalarını beğenin.

•LinkedIn: SAS şirket sayfasını ve SAS Users Group sayfasını ziyaret edin.


Hibya Haber Ajansı