Başkan Öztekin’den Anadolu köylerine ziyaret

Başkan Öztekin’den Anadolu köylerine ziyaret

Vakıf Katılım

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, açılış için gittiği Anadolu illerinde köyleri gezerek vatandaşlarla sohbet edip, taleplerini dinledi.

Başkan Öztekin Sivas'ın Koyulhisar ve Suşehri il, ilçe ve köylerinde; Ordu'nun Mesudiye ilçesi ve köylerinde; Tokat'ın Reşadiye ilçesi ve köylerinde; Amasya'nın Taşova ilçesi ve köylerinde vatandaşlarla buluştu.

Kağıthane Belediyesi'nin Anadolu'ya destekleri sürüyor. Kağıthane'nin kardeş ilçelerinden Koyulhisar ve Mesudiye'ye Kağıthane Belediyesi tarafından bir adet meydan ve futbol sahası kazandırıldı.

Sivas Valisi Yılmaz Şimşek'e hayırlı olsun ziyaretinde de bulunan Başkan Öztekin; Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, Koyulhisar Belediye Başkanı Osman Epsileli, Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, Mesudiye Belediye Başkanı İsa Gül, AK Parti önceki dönem milletvekili Ekrem Erdem ile de bir araya geldi.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım ve Güngören Belediye Başkanı Bünyamin Demir'in de katıldığı Anadolu ziyaretlerinde yerel ve ulusal gündemi değerlendirmenin yanı sıra mevcut ve yeni dönem belediyecilik projeleri hakkında da istişarelerde bulunuldu.

Başkan Öztekin Anadolu ziyaretlerinde köylülerin taleplerini değerlendirdikten sonra aldığı notları gerekli mercilerle ivedilikle paylaşacağını söyledi.

Anadolu ziyaretleri beş gün sürerken Başkan Öztekin, “ En ücra köylere kadar giderek vatandaşlarımızın taleplerini değerlendirdik. Türkiye'nin gelecek yüzyılını şekillendirecek 2023 seçimleri için Cumhurbaşkanı'mız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde AK Parti'mizin geçmiş ve gelecek projelerini anlattık. Bizleri hanelerinde en güzel şekilde ağırlayan kıymetli insanlarımıza teşekkür ediyorum. Bir kez daha Anadolu insanının kadirşinaslığına şahit olduk.'' ifadesinde bulundu.

Hibya Haber Ajansı